De Lodderoeigen nemen voor de 13de keer deel aan de bloemencorso van Blankenberge 

Bloemencorso: Zondag 26 augustus 2017 Start 14u30      

 

 

  1. Praalwagen: Back to the future

Ontwerp en uitvoering:

Corsogroep AKV De Lodderoeigen, Aalst

 

Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1985, presenteren De Lodderoeigen hun eigen versie van ‘Back to the future’ wanneer de zeventienjarige Marty McFly en Dr. Emmett Brown per ongeluk in hun tijdmachine, een omgebouwde DeLorean terugreizen naar 1955, ontdekken ze dat alles wat veranderden in het verleden een impact had op hun eigen toekomst. Marty McFly ontdekt dat zijn ouders elkaar leerden kennen toen zijn moeder haar telefoonnummer schreef op de achterkant van een flyer voor het redden van een klokkentoren. Laat het nu net die klokkentoren zijn die de sleutel terug naar de toekomst is. De blikseminslag in deze klokkentoren genereerd zodanig veel energie dat Marty McFly en Dr. Emmett Brown, terug kunnen keren naar de toekomst. Op 26 augustus2018 zullen zij terugkeren naar de toekomst en recht uit de klok landen in de straten van Blankenberge.

 

  1. Praalwagen: Prince Charming

Ontwerp en uitvoering:

Corsogroep AKV De Lodderoeigen, Aalst

 

Gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001, presenteren De Lodderoeigen hun eigen versie van ‘Prince Charming’ Prince Charming en zijn gevolg van De Lodderoeigen werden betoverd door een groep vodoo-meesters waardoor ze veranderen in kleurrijke kikkers. Deze vodoo-meesters proberen de betovering in stand te houden door deze prachtige kikker op hun rug te berijden. De vloek kan enkel verbroken worden als Prince Charming voor klokslag middernacht op zondag 26 augustus trouwt met de beeldschone prinses en deze bezegelt met een hartstochtelijke kus. Kom dit zien en raak betoverd door het prachtige kleurenpallet dat De Lodderoeigen door de straten van Blankenberge zullen tentoon spreiden.

 

  1. Praalwagen: Anaconda

Ontwerp en uitvoering:

Corsogroep AKV De Lodderoeigen, Aalst

 

Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1997. Presenteren De Lodderoeigen hun eigen versie van ‘Anaconda’. De Lodderoeigen ontdekken dat er in de Zuid-Amerikaanse jungle een mastodont van een wurgslang zit. Tijdens hun zoektocht in de jungle van Ecuador worden ze geconfronteerd met dit enorme dier en ontdekken ze wat hij allemaal meeneemt tijdens zijn strooptocht door de jungle. Ze doen er alles aan om dit enorme beest te temmen en mee te brengen naar Blankenberge om op zondag 26 augustus 2018 tentoon te stellen aan het publiek van deze prachtige bloemencorso. Kom dit zien en aanschouw deze nog nooit geziene wurgslang in al zijn pracht en praal.

 

 

Dartstornooi 2-3 september 2023

Akv De Lodderoeigen organiseert op zaterdag 2 september en zondag 3 september hun eerste dartstornooi!
Iedereen van harte welkom.

Inschrijven eetfestijn 29/09,30/09 & 1/10

 

45ste Eetfestijn  Datum Inschrijven
Vrijdagavond 29/09 Klik hier
Zaterdagmiddag 30/09 Klik hier
Zaterdagavond 30/09 Klik hier
Zondag 01/10 Klik hier

Ontdek hier ons menu

Tijdens de carnavalstoet van zondag 3 maart 2019 nemen de Lodderoeigen voor de 48ste keer mee aan de Aalsterse carnavalstoet.

 

Nummer 22: Viva Boma

Sponsors 

 

 

 

 

Sponsors

Wie is Online

Er zijn 10 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Go to top