Bestel hier ons jubileum boek klik hier

 

Beste sympathisanten,

Hartelijk dank voor uw interesse! AKV De Lodderoeigen is trots en verheugd reeds meer dan 50 jaar een toonaangevende Aalsterse carnavalsvereniging te zijn. Een unieke prestatie die de nodige aandacht verdient. We staken onze koppen bij elkaar en bundelden ons verleden, heden en toekomst in een lijvig boek.

Dit prachtige boek neemt je aan de hand van onze geschiedenis, anekdotes, ontwerpen van de opbouw van onze wagens, nooit geziene foto’s van nevenactiviteiten, schitterend fotomateriaal van in onze werkhallen of kostuumatelier, magische stoetfoto’s,… mee op een boeiende reis doorheen de rijkgevulde geschiedenis van onze carnavalsvereniging. Dit boek is een must-have voor elke carnavalsliefhebber.

 

Door het onderstaande formulier in te vullen kan u ons boek in voorverkoop bestellen. We brengen dit lijvige boek uit ter ere van ons 50 jaar bestaan, dus in voorverkoop kan u ons boek aan de voordelige prijs van € 50 kopen. Uw bestelling wordt pas gereserveerd als de betaling is voldaan op ons rekeningnummer BE 81 4280 0960 2124 (+ vermelding Naam en aantal boeken).

Het boek ’50 jaar AKV De Lodderoeigen’ wordt uitgebracht tijdens een persvoorstelling. Uiteraard wordt u op dit bijzondere moment uitgenodigd. Meer info hierover volgt later.

Voor verdere vragen kan u terecht op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

AKV De Lodderoeigen

 

Sponsors

 

           

 

    

 

 

             

 

 

 

 

Wie is Online

Er zijn 711 gasten en geen leden online

Inlogformulier

Go to top